بیماری خود ایمنی درمان میشود No Further a Mystery

غده تیروئید مسئول تولید و ذخیره هورمون‌هایی است که به مدیریت عملکردهای مختلف بدن از جمله ضربان قلب و فشار خون کمک می‌کنند.

یک آزمایش بالینی در سال ۲۰۱۸ بر روی انسان نشان داد که یک داروی فشار خون موجود به نام وراپامیل ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد. در این مطالعه، افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ که اخیراً دچار این بیماری شده‌اند دوزهای وراپامیل را دریافت کردند.

آن‌ها با شناسایی قسمت‌های کوچک ویروس در خارج از سلول‌های آلوده قادرند به آن‌ها حمله کرده و سلول‌های آلوده به ویروس را نابود کنند.

فشار خون به دو مکانیسم اصلی بستگی دارد: عملکرد قلب و مقاومت عروق خونی. این دو مکانیسم به همراه اثرات عوامل عصبی و هورمونی، میزان بالا یا پایین بودن فشار خون را تعیین می‌کنند.

داروهایی که این افراد می‌توانند مصرف کنند به شرح زیر است:

بسیاری از افرادی که فشار خون پایین دارند در اکثر موارد هیچ علائم خاصی ندارند.

تخم شنبلیله حاوی یک نوع آمینو اسید به نام هیدروکسی‌ ایزولوسین ۴ است.

اکثر افرادی که به فشار خون پایین مبتلا هستند نیازی به درمان ندارند. بااین‌حال، اگر افت فشار خون به طور ناگهانی شروع شود یا ناشی از یک بیماری زمینه‌ای باشد، پزشک گزینه‌های درمانی مناسبی را به شما پیشنهاد می‌دهد.

فیلم آموزش فارماکولوژی یا داروشناسی داروهای موثر بر دستگاه گوارش، خون و روماتولوژی در فرادرس کلیک کنید

به طور کلی می‌توان مکانیسم‌های ایمنی را به دو گروه ایمنی فعال و غیر فعال تقسیم کرد. در ایمنی فعال بدن با عامل بیماری‌زا به طور مستقیم (ایمنی همورال و سلولی) یا از طریق واکسن مواجه می‌شود و در واکنش به آن آنتی‌بادی تولید می‌کند.

در دکترتو علاوه‌بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره تلفنی با دکتر قلب وجود دارد.

دکترتو یک وب‌سایت سلامت‌محور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کرده‌است. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبت‌دهی پزشکان، سعی می‌کنیم با تولید مقاله‌های علمی و معتبر در درمان طب سنتی برای بیماری خود ایمنی حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.

ما در این مقاله از مدیست به بررسی روش‌های درمانی این بیماری می‌پردازیم تا با آن‌ها بیشتر آشنا شوید.

به‌عنوان مثال تزریق به داخل شکم، انسولین را به سرعت به بدن تحویل می‌دهد. انسولینی که از طریق قسمت تحتانی کمر و باسن به جریان خون می‌رسد مدت بیشتری طول می‌کشد تا جذب بدن شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *